Over Ons

Kasper Kooiker (links)

Van jongs af aan wist ik het: ik wilde timmerman worden! Mijn opa heeft 50 jaar in een meubelmakerij gewerkt. Mijn opa en oma woonde naast de werkplaats waar ik dan ook vaak te vinden was. Inmiddels heb ik diverse vakopleidingen met succes afgerond en meer dan 20 jaar kennis en ervaring opgedaan als allround timmerman in de bouwsector.

Samen met Arjen Veensma hebben we in januari 2016 Timmer- & Installatiebedrijf Kooiker-Veensma opgericht.

Arjen Veensma (rechts)

Ik ben al vele jaren werkzaam in de installatietechniek. Door een diversiteit aan werkzaamheden en opleidingen heb ik ruime werkervaring en kennis opgebouwd binnen de installatietechniek.

Na bijna 20 jaar in loondienst te hebben gewerkt wilde ik voor mezelf beginnen. Een prachtige uitdaging van een eigen bedrijf samen met mijn goede vriend en buurman Kasper.

Van A tot Z

Wat ons bedrijf uniek maakt? Ondanks dat we klein zijn bijna alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren, zelf of in samenwerking met gespecialiseerde collega's uit ons brede netwerk van vakmensen. Dit houdt de lijntjes kort en werkt gewoon prettiger en heeft u maar één aanspreekpunt ''Timmer- & Installatiebedrijf Kooiker-Veensma BV''.