Uw installatiebedrijf

Werkt uw centrale verwarming niet meer naar behoren of wilt u de huidige installatie vervangen voor vloerverwarming? Het aanbod in cv-ketels, boilers, radiatoren, convectoren en vloerverwarming is groot. Wij zorgen als deskundig installateur voor het juiste advies en installatie.

Loodgieter met snelle service

Heeft u een loodgieter nodig voor het aanleggen van water- en gasleidingen, het verhelpen van een lekkage of voor het ontstoppen van uw afvoer of riool? Dan kunt bij ons terecht!

  • Preventieve gasleiding inspectie, drukmeting, lektest visuele inspectie inclusief rapportage
  • Ontstoppen afvoer en riool
  • Lekkage vinden en verhelpen
  • Leidingen aanleggen of verleggen

Sanitair; wij verbouwen badkamers

Is uw badkamer verouderd en bent u van plan uw badkamer te verbouwen? Wij zijn sterk in het verbouwen en renoveren van uw oude badkamer en installeren uw nieuwe sanitair vakkundig. Ook tegel- en leidingwerk kunt u aan ons overlaten. Op deze manier hoeft u maar één bedrijf in te schakelen voor de renovatie van uw gehele badkamer.

  • Badkamer installatie. Voor ieder budget. Professioneel leidingwerk, goede riolering en ventilatie, een uitgekiend plan voor verwarming zoals vloerverwarming en/of (design)radiatoren, juiste plaatsing van sanitair en strak tegelwerk.
  • Vervangen sanitair. Behalve voor de renovatie van uw complete badkamer, vervanging of reparatie we ook uw toilet, douche, wastafel of bad.

Ventilatie; goed isoleren = goed ventileren 

Luchtcirculatie zorgt voor een gezond binnenklimaat. De lucht in een woning raakt vervuild door bijvoorbeeld: zweet, ademhaling, huisdieren, onderhoudsproducten. Vocht is ook een vervuilingsbron. Als deze verontreinigde lucht niet wordt afgevoerd, zijn hoofdpijn, vermoeidheid, duizeligheid of zelfs ademhalingsklachten het gevolg.

Slechte ventilatie zorgt ook voor: geurhinder, ongedierte, condensatie en schimmels. Daarom is ventileren ook wettelijk verplicht.

Elektra; snel en vakkundig

Zelf doen? Hier komen echter wel risico’s bij kijken. Kies voor uw eigen veiligheid en schakel voor het aanleggen van een elektrotechnische installatie een vakman in! Wij helpen u met het opstellen van een lichtplan. In dit plan worden alle lichtpunten en stopcontacten die (nieuw) in uw woning of bedrijfspand geplaatst moeten worden meegenomen. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan!

Dakbedekking en zinken goten

Het vervangen van dakbedekking, het monteren van zink en het onderhouden van uw dak kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

  • Dakgoten vervangen of repareren
  • Dakbedekking en reparaties

Voor het behoud van uw dak en ter voorkoming van lekkages is goed onderhouden dakbedekking essentieel. Twijfelt u over de staat van uw dakbedekking? Wij komen graag bij u langs voor een dak inspectie. Mocht blijken dat deze niet meer voldoet aan de eisen, dan kunnen wij overgaan tot een deskundige reparatie of tot het compleet vervangen van het dak.

Offerte aanvragen

Heeft u zelf geen tijd, of wilt u juist vakkundige hulp, neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend kennismaking gesprek en/of offerte.