Uw timmerbedrijf

Extra ruimte nodig? Wordt het aanbouw of verbouw? Dit zijn belangrijke vragen waar u het antwoordt misschien niet op weet. Door onze jaren lange ervaring maken we ook uw droom waar.

Alle benodigde disciplines onder één dak

Wij houden alles in eigen hand en zorgen er voor dat het wordt zoals u wilt, binnen de tijd en het overeengekomen budget. We komen graag vrijblijvend bij u langs en maken een voorstel naar uw wensen zodat u vooraf exact weet waar u aan toe bent.

Hout, kunststof of aluminium kozijnen?

Het is maar net waar de situatie om vraagt. Sommige situaties vragen om hout, simpelweg omdat het optimaal moet aansluiten bij de monumentale stijl van uw woning. Wij maken dat het past en voeren het uit in een duurzame houtsoort zodat het decennia lang mee kan.

Elke dakkapel is 100% maatwerk

De meest eenvoudigste manier om ruimte te winnen, is het plaatsen van een dakkapel. Het vereist weinig bouwkundige aanpassingen en tegenwoordig is er vaak geen vergunning meer benodigd.

Vooraf komen we bij u op locatie nauwkeurig inmeten, waarna we alles voorbereiden zodat de plaatsing soepel verloopt. Uiteraard kunnen wij ook de binnenkant conform uw wensen afwerken. Ook als u de voorkeur geeft aan kunststof bent u bij ons aan het juiste adres. Timmer- & Installatiebedrijf Kooiker–Veensma BV is uw betrouwbare partner als het gaat om het plaatsen van uw nieuwe, of het renoveren van uw bestaande, dakkapel.

Het verschil tussen af en toe klussen of dagelijks professioneel bouwen

Wij zijn bekend met de nieuwste technieken en kunnen snel en degelijk werk afleveren. Moet u een muurtje verplaatsen? Wellicht kunt u het zelf, maar de vraag is of u daar de tijd voor heeft. Is het een dragende constructie en heeft u de juiste gereedschappen voorhanden? Vraag om een offerte en laat u aangenaam verrassen.

Extra ruimte nodig? Wordt het aanbouw of verbouw? Dit zijn belangrijke vragen waar u het antwoordt misschien niet op weet. Door onze jaren lange ervaring maken we ook uw droom waar.

Offerte aanvragen

Heeft u zelf geen tijd, of wilt u juist vakkundige hulp, neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend kennismaking gesprek en/of offerte.