Natuurlijk zijn we apetrots op onze klanten! Helemaal blij worden we van tevreden klanten! 

Renovatie woning familie Mulder

Ha Arjen en Kasper,

het duurde door drukte even, maar niet minder welgemeend bijgaand graag onze referentie:

"De mannen van Kooiker-Veensma hebben onze woning uit 1924 een forse upgrade gegeven. De gehele woning is van binnenuit geïsoleerd, er is een nieuwe achterpui geplaatst plus een deur van woonkamer naar entree, van de zolderverdieping is één ruimte gemaakt met een 2e badkamer erin, er zijn dakramen geplaatst en het installatiewerk is grotendeels vervangen. Het duo Kooiker-Veensma is een dream-team: ze zijn betrouwbaar, komen afspraken na en kunnen goed plannen, ze communiceren prettig en transparant, ze werken hard en netjes, ze leveren kwaliteit, en ze houden wel van een creatief ontwerp. Onze architect was ook lovend, "zo goed en open voor nieuwe uitdagingen tref ik niet vaak" zei ze. Het was een groot project van meerdere maanden, maar desondanks was er geen enkel gedoe met budgetoverschrijding of financiële verassingen. Ze zijn trouwens ook nog gezellig. Van harte aanbevolen!" 

Waardering: 9,5

hartelijke groet!

Peter 

Waardering
10

Wij bevelen ze van harte aan!

De verbouwing van onze zolder met een dakkapel is door Kasper en Arjen (en partners) vakkundig uitgevoerd. Wij waren blij met hun flexibiliteit, vakmanschap en goede communicatie. Heel fijn dat we ondanks de werkzaamheden toch de wasapparatuur konden gebruiken en dat we de CV ketel dezelfde dag na de verplaatsing weer gewoon konden gebruiken. Wij hebben minimaal overlast gehad van de verbouwing en alles werd elke dag netjes opgeruimd. Wij bevelen ze van harte aan! 

 Hartelijke groeten, Geert en Eva 

Oprecht team

Wij hebben een grote verbouwing in Amsterdam onder leiding van Arjen en Kasper laten uitvoeren. Waar verbouwen in de Amsterdam vele uitdagingen kent zijn deze door de firma Kooiker Veensma zorgvuldig opgelost. Arjen en Kasper blinken uit in hun oprechtheid, tijdens en na verbouwing. Wil je samenwerken met een oprecht en eerlijk team. Bel ze dan voor je klus!

Familie Bouwman.

Het afwerkingsniveau ligt hoog en er wordt zeer netjes gewerkt

Wij hebben meerdere malen samen gewerkt met Timmer- & Installatiebedrijf Kooiker- Veensma BV en wij zijn zeer tevreden! Het afwerkingsniveau ligt hoog en er wordt zeer netjes gewerkt.
Gedurende de bouw is er een goede communicatie en er wordt altijd met ons meegedacht naar oplossingen en verbeteringen.
Wij bevelen hen dan ook zeker aan! Zij ontzorgen en zorgen voor een geweldig eindresultaat.

Martine van der Steen - Lincherie
Van de Velde Nederland

Winkel verbouwing Lincherie Drachten

Als franchisenemer van Lincherie zijn we vrij om de verbouwing van onze boetiek te laten uitvoeren door een aannemersbedrijf. Doordat vele van mijn collega ondernemers al zeer positieve ervaringen hebben met Kasper en Arjen, heb ik ze ook benaderd voor mijn verbouwing. Het prettige ervan is dat zij veel ervaring hebben en ook nog alles erom heen regelen. Er komt veel bij een winkel verbouwing kijken en dan is het erg fijn dat je één aanspreekpunt hebt die voor jou een hoop regel werk uit handen neemt. Ze denken heel erg mee met je wensen en werken met veel partijen samen waardoor alles soepel verloopt. 

Marije Kuhlmann

Lincherie Drachten

Facebook Lincherie Drachten

Waardering
10

Zeer tevreden met het eindresultaat

We zeer tevreden met het eindresultaat. We hebben gedurende het project steeds goed overleg met elkaar kunnen hebben en jullie hebben onze wensen verwerkt in het project en daarnaast zelf goede suggesties gedaan.
Al met al een meer dan mooi resultaat.
 

Groeten Rob en Martine

Blinken uit in hun oprechtheid

Wij hebben een grote verbouwing van een dubbel laags appartementin Amsterdam onder leiding van Arjen en Kasper laten uitvoeren. Waar verbouwen in de Amsterdam vele uitdagingen kent zijn deze door de firma Kooiker Veensma zorgvuldig opgelost. Arjen en Kasper blinken uit in hun oprechtheid, tijdens en na verbouwing. Wil je samenwerken met een oprecht en eerlijk team. Bel ze dan voor je klus!

Familie Bouwman

Wij zijn super tevreden en genieten elke dag van bijkeuken en ons zitje onder het afdak

We hebben “Kooiker & Veensma” benaderd voor de aanbouw van een bijkeuken waarbij het dak doorgetrokken is over de hele breedte van de woning. Daarnaast was Kasper ons bekend en hebben een serieuse indruk van hem. Daarbij vang je ook 2 vliegen in één klap omdat jullie op de hoogte zijn van bouw- en timmerwerk alsmede het installeren van verwarming-, water- en electrisch.

Wij waarderen jullie voor:

  • De praktisch voorbespreking en opties die geboden werden
  • De overeenkomst was duidelijk en bood ruimte voor wijziging met een reële prijs
  • De gebruikte materialen zijn van goede kwaliteit

De samenwerking was bijzonder prettig evenals met de extra krachten die soms ingehuurd werden; Het bouw- en installatiewerk werd vakkundig uitgevoerd met zeker de nodige creativiteit en inventiviteit. De planning was te krap aangegeven maar er was gelukkig wel ruimte voor uitloop.

Na 4 ½ week werd alles netjes opgeleverd; Overlast was er zeker. Vooral voor de buurman op no. 86 maar hij was coöperatief en werkzaamheden werden daar netjes enzo schoon mogelijk uitgevoerd en anders werd goed afdekmateriaal gebruikt

Wij zijn super tevreden en genieten elke dag van bijkeuken en ons zitje onder het afdak. Lekker genieten in je eigen tuin.

Met vriendelijke groeten Sander en Roelie Bergsma

Super tevreden

Vervanging van de CV ketel, installatie convector put, renovatie (metamorfose) van de kelder resp. werkvoorbereiding van de nieuwe keuken. Enkele timmerwerken (b.v. radiatorombouw, aanpassing tuindeuren)

I.p.v. volzinnen geven de volgende trefwoorden het beste uitdrukking aan de (zeer gewaardeerde) werkwijze:

Professioneel, punctueel, sociaal, prettig in de omgang, communicatief, betrouwbaar, eerlijk, vooruit- en meedenkend (goede antenne v.w.b. de wensen van de klant), netjes, zorgvuldig, nauwkeurig, humor, altijd goed humeur ook als zaken niet (helemaal) volgens planning verlopen.

Super tevreden. Een 100% aanbeveling aan vrienden, familie en bekenden om met Kooiker –Veensma in zee te gaan.

Probeer deze professionele werkwijze vast te houden, de sleutel tot succes.

Hartelijke groet, Roel & Barbara

Het ziet er prachtig uit

Jullie leveren goed werk,werken netjes en ruimen alles op,ook het overleg was goed.
Jullie deden wat we vroegen.en het ziet er prachtig uit, we zijn er blij mee.

Groet Henk en Marleen

Niets dan lof

De verbouwing behelst de renovatie van toiletruimte en bad kamer.  Een gedegen voorbereiding met jullie en de leverancier van het sanitair ( 3D presentatie ) en de opdracht was vergeven. Dat de jullie van vele markten thuis zijn toont het resultaat van de herstelwerkzaamheden aan het dak van het winkelpand. De firma Kooiker-Veensma was verkozen om de realisatie ter hand te nemen. Dit was een gemakkelijke keuze want jullie vakmanschap wordt alom erkend.

Het moet  gezegd worden dat de samenwerking onderling en met ons als cliënten een dikke pluim verdient.  Over de prijs van het gebodene hebben we geen oordeel, er zijn geen offertes van concurrerende bedrijven gevraagd. Creativiteit van Kooiker-Veensma, meerdere malen zijn tekeningen veranderd of aangepast. Een tip: meerdere alternatieve plannen helpen een  potentiële klant sneller over de drempel. Inventiviteit Kooiker-Veensma, niets op aan te merken.

De planning kan volgens ons hoger scoren. Door tegenvallers zijn de werkzaamheden nogal uitgelopen, dit komt in negatieve zin tot uitdrukking in de prijs en komt de klant vriendelijkheid niet ten goede. Verder is er keurig gewerkt en is de overlast tot een minimum beperkt gebleven. Ter voorkoming van de verspreiding van stof waren naden en kieren dicht gemaakt. ’s Avonds werd gereedschap netjes opgeruimd.

Omtrent het eindresultaat: Niets dan lof.