De verbouwing behelst de renovatie van toiletruimte en bad kamer.  Een gedegen voorbereiding met jullie en de leverancier van het sanitair ( 3D presentatie ) en de opdracht was vergeven. Dat de jullie van vele markten thuis zijn toont het resultaat van de herstelwerkzaamheden aan het dak van het winkelpand. De firma Kooiker-Veensma was verkozen om de realisatie ter hand te nemen. Dit was een gemakkelijke keuze want jullie vakmanschap wordt alom erkend.

Het moet  gezegd worden dat de samenwerking onderling en met ons als cliënten een dikke pluim verdient.  Over de prijs van het gebodene hebben we geen oordeel, er zijn geen offertes van concurrerende bedrijven gevraagd. Creativiteit van Kooiker-Veensma, meerdere malen zijn tekeningen veranderd of aangepast. Een tip: meerdere alternatieve plannen helpen een  potentiële klant sneller over de drempel. Inventiviteit Kooiker-Veensma, niets op aan te merken.

De planning kan volgens ons hoger scoren. Door tegenvallers zijn de werkzaamheden nogal uitgelopen, dit komt in negatieve zin tot uitdrukking in de prijs en komt de klant vriendelijkheid niet ten goede. Verder is er keurig gewerkt en is de overlast tot een minimum beperkt gebleven. Ter voorkoming van de verspreiding van stof waren naden en kieren dicht gemaakt. ’s Avonds werd gereedschap netjes opgeruimd.

Omtrent het eindresultaat: Niets dan lof.