We hebben “Kooiker & Veensma” benaderd voor de aanbouw van een bijkeuken waarbij het dak doorgetrokken is over de hele breedte van de woning. Daarnaast was Kasper ons bekend en hebben een serieuse indruk van hem. Daarbij vang je ook 2 vliegen in één klap omdat jullie op de hoogte zijn van bouw- en timmerwerk alsmede het installeren van verwarming-, water- en electrisch.

Wij waarderen jullie voor:

  • De praktisch voorbespreking en opties die geboden werden
  • De overeenkomst was duidelijk en bood ruimte voor wijziging met een reële prijs
  • De gebruikte materialen zijn van goede kwaliteit

De samenwerking was bijzonder prettig evenals met de extra krachten die soms ingehuurd werden; Het bouw- en installatiewerk werd vakkundig uitgevoerd met zeker de nodige creativiteit en inventiviteit. De planning was te krap aangegeven maar er was gelukkig wel ruimte voor uitloop.

Na 4 ½ week werd alles netjes opgeleverd; Overlast was er zeker. Vooral voor de buurman op no. 86 maar hij was coöperatief en werkzaamheden werden daar netjes enzo schoon mogelijk uitgevoerd en anders werd goed afdekmateriaal gebruikt

Wij zijn super tevreden en genieten elke dag van bijkeuken en ons zitje onder het afdak. Lekker genieten in je eigen tuin.

Met vriendelijke groeten Sander en Roelie Bergsma